• Hakkari5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari’de asfalt yama çalışmaları sürüyor
10 Ekim 2024 Perşembe 13:51

Hakkari’de asfalt yama çalışmaları sürüyor

Hakkari’de Doğalgaz firması ve Türk Telekom ekipleri tarafından kentin değişik mahallelerinde yapılan çalışmalarda açılan çukurlara asfalt yama yapılarak yeniden onarıldı.

Doğalgazın hat döşemesi ve Türk Telekom ekibinin yeraltı çalışması nedeniyle Pehlivan, Gazi, Biçer, Medrese, Sümbül ve Berçalan Mahallesindeki yollarda oluşan çukurlar için Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler harekete geçti.

Yapılan çalışmalarda açılan çukurlar kapatılarak asfalt yama yapılarak yeniden onarıldı. Sabah saatlerinde yapılan çalınmaların başında bulunan Berçelan Mahallesi Muhtarı Ramazan Koç, Doğalgaz hattı döşeme çalışması ve Türk Telekomun yer altı çalışması sonucu yolarda çukurlar açıldı.

Koç, ” Yapılan çalışmalarda tahrip edilen yol ve caddelere asfalt yama yapılarak onarıldı. Mahalle sakinleri memnuniyetlerini dile getirdi. Bu çalışmalardan dolayı Sayın Vali Yardımcısı Belediye Başkan Vekili Tayyar Emre Mahmutoğlu, Fen İşleri Müdürlüğü yol bakım şefi İdris Gezer ve emeği geçen ekipteki herkese teşekkür ediyorum” dedi. 4-845.jpg3-20241010135421.jpg

Bu haber toplam 167 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim