• Hakkari15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vali Çelik sözünü tutu korkuluk yaptırdı
09 Temmuz 2024 Salı 16:37

Vali Çelik sözünü tutu korkuluk yaptırdı

Hakkari Valisi Ali Çelik, Dağgöl Mahallesi ziyaretinde vatandaşların gündeme getirdiği istinat duvarı korkuluk yapma sözünü yerine getirdi.

Vali Çelik, Dağgöl Mahallesinde  incelemelerde bulunurken vatandaşlardan gelen korkuluk talebine zaman kaybetmeden karsılık verdi.

Vali Çelik'in talimatı üzerine belediye fen işleri müdürlüğü tarafından Dağgöl Mahallesi Değirmen köprüsü yakınlarındaki 6 metre yüksekliğindeki istinat duvarı üzerine 50 metre uzunluğunda demir korkuluk yaptırıldı.

Mahalle sakinleri, evlerinin arkasında geçmekte olan ve 3 ayrı mahallenin de alternatif yol olarak kullandığı uçuruma demir korkuluk yaptıran Vali Çelik'e teşekkür etti.

Mahalle sakinleri,"Yol altındaki istinat duvarı yüksekliği kademeli olarak 2, 3 ve 6 metreye kadar çıkıyor. Dolayısıyla düşme ve olası kazalardan korkuyorduk.

Sayın Valimiz mahalleyi ziyaret ederken mevcut durum kendisine anlatıldı. Buna kayıtsız kalmayan valimizin talimatı üzerine hemen korkuluklar yapılarak olası kazaların önüne geçilmiş oldu" dedi. Haber: Feyzullah Taş

korkluk-1.JPGkorkluk-2.JPGkorkluk-3.JPG

Bu haber toplam 385 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim