![12 Punto](https://s.hakkarihalkinsesigazetesi.com/i/font-01.gif)
![14 Punto](https://s.hakkarihalkinsesigazetesi.com/i/font-02.gif)
![16 Punto](https://s.hakkarihalkinsesigazetesi.com/i/font-03.gif)
![18 Punto](https://s.hakkarihalkinsesigazetesi.com/i/font-04.gif)
![Hakkari Gazeteciler Derneği'nden Müftülüğe Ziyaret](https://d.hakkarihalkinsesigazetesi.com/news/22143.jpg)
Hakkari Gazeteciler Derneği'nden Müftülüğe Ziyaret
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü Okuş, basının kamu kurumlarıyla iş birliğinin önemine vurgu yaptı. Okuş, “Kamu hizmetleriyle ilgili halkı doğru bilgilendirmek, yapılan faaliyetleri duyurmak ve kamuoyuna ışık tutmak basının asli görevlerindendir. Müftülük çalışmalarımıza gösterdiğiniz ilgi ve bu nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Hakkari Gazeteciler Derneği Başkanı Hakan Taş ise yaptığı konuşmada, İl Müftüsü Okuş’a yeni görevinin Hakkari ve ülke için hayırlı olmasını temenni etti. Taş, basına gösterilen misafirperverlik için de teşekkürlerini iletti.
Basın mensupları daha sonra ilimizin ilk kadın İl Müftü Yardımcısı Beyhan Görener’i de makamında ziyaret ederek kendisine başarı dileklerini sundu. Görener'in bu önemli göreve atanmasının ilimiz için anlamlı bir gelişme olduğuna dikkat çektiler.
HABER Metin KESKİN
Haber Yazılımı: CM Bilişim