• Hakkari12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Belediye Başkanları Ankara Ziyaretlerini sürdürüyor
25 Şubat 2025 Salı 12:49

Belediye Başkanları Ankara Ziyaretlerini sürdürüyor

Hakkari ilçe ve belediye başkanları ilçe ve belde sorun ve ihtiyaçlarını gündeme taşımak amacıyla Ankara’daki önemli temaslarını sürdürüyor.

Çukurca Belediye Başkanı Nazmi Demir, Derecik Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksü, Şemdinli Belediye Başkanı Fahri Şakar, Büyükçiftlik Belediye Başkanı Çayan Çiçek ve Durankaya Belediye Başkanı İsmail Demirci Ankara'daki ziyaretlerini sürdürüyor.

Belediye Başkanları Cumhurbaşkanı Başdanışmanları Oktay Saral ve Yalçın Topçu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizlideğer, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcıları Gökhan Yazgı ve Batuhan Mumcu ile Milli Savunma Bakan Yardımcısı Bilal Durdalı ile görüşmeler gerçekleştirdi. Bu temaslarda, ilçe ve beldelerin altyapı, tarım, enerji ve turizm alanlarındaki talepleri iletilerek destek istendi.

Belediye Başkanları Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’i makamında ziyaret ettiler. Çukurca Belediye Başkanı Nazmi Demir Sosyal Medya hesabında yaptığı paylaşımda, "Belediye başkanlarımızla birlikte Milli Savunma Bakanımız Sayın Yaşar Güler’i ziyaret ettik.

İlçelerimize verdiği destekler ve bizlere gösterdiği yakın ilgi için kendilerine teşekkür ederiz. Sayın Bakanımızın katkılarıyla bölgemizdeki çalışmaların daha güçlü şekilde devam edeceğine inanıyoruz. Nazik kabulleri ve misafirperverlikleri için şükranlarımızı sunarız" ifadelerine yer verdi.112-001.jpg

Bu haber toplam 203 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim