• Hakkari14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vali Ali Çelik sorunları yerinde dinliyor
09 Temmuz 2024 Salı 16:17

Vali Ali Çelik sorunları yerinde dinliyor

Hakkari Valisi Ali Çelik, “Hakkâri’nin, Hakkârili hemşehrilerimizin hizmetkârıyız. Sorunları birinci ağızdan dinleyip devletimizin imkanları dahilinde yapılabilecek tüm çalışmaları yapmanın ve çözüm üretmenin gayretindeyiz dedi.

Hakkari'de göreve başladığı günden beri sürekli halkla iç içe olan ve onların sorunlarını yerinde dinleyip taleplerini not alan Vali Ali Çelik, ilçe, belde, köy ve mezralara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

Vali Ali Çelik beraberindeki heyet ile birlikte vatandaşların taleplerini birinci ağızdan dinlemek ve sorunları yerinde tespit etmek amacıyla Hakkari’nin Merkez ilçesine bağlı Demirtaş Köyü ve Yağmurlu mezrası ziyaretinde Akademisyen Hikmet Yaşar, Encümen Fevzi Demir ve bölge muhtarları tarafından karşılandı ve ağırlandılar.

Vatandaşlarla kucaklaşmaya ve sorunlara birlikte çözüm üretmeye devam eden Vali Çelik, vatandaşlarımızın talebi üzerine Demirtaş Köyü Yağmurlu Mezrasında incelemelerde bulunarak köy sakinleriyle bir araya geldi.

Vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Vali Çelik, yetkililere talimatlarını ileterek, süreç gerektiren çalışmaların takibini de bizzat yapacağını söyledi. Vatandaşlar, ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Vali Çelik’e insan odaklı çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Hakkâri'yi daha yaşanabilir bir şehir haline getirme hedefiyle tüm kamu kurumlarının var gücüyle çalıştığını belirten Vali Çelik, “Hakkâri’nin, Hakkârili hemşehrilerimizin hizmetkârıyız.

Sorunları birinci ağızdan dinleyip devletimizin imkanları dahilinde yapılabilecek tüm çalışmaları yapmanın ve çözüm üretmenin gayretindeyiz. Allah huzur versin, Allah razı olsun hepinizden, burası bizim için huzurun adresi” dedi ve misafirperverlikleri için köy halkına teşekkürlerini iletti.

vali-ali-celik-1-001.jpgvali-ali-celik-2-001.jpgvali-ali-celik-3-001.jpg

Bu haber toplam 353 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim