




Prof. Dr. Gençcelep göreve başladı
Rektörlük Hizmet Binası’nda düzenlenen karşılama töreninde Prof. Dr. Gençcelep, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Can Yılmaz, Prof. Dr. Mehmet Sait Taylan, Prof. Dr. Cemal Ulutaş, Genel Sekreter Senar Hatim ile akademik ve idari personel tarafından karşılandı.
Göreve başlamasının ardından yaptığı açıklamada Prof. Dr. Musa Gençcelep, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensipleriyle Hakkâri Üniversitesi’ne Rektör olarak atanmış bulunmaktayım. Güven ve destekleriyle bu onurlu görevi şahsıma tevdi eden Sayın Cumhurbaşkanımıza ve YÖK Başkanımız Prof. Dr. Erol Özvar’a şükranlarımı ve saygılarımı arz ederim.” ifadelerini kullandı.
Prof. Dr. Gençcelep konuşmasının devamında, “İnşallah hep birlikte el birliğiyle çalışarak Üniversitemizi daha ileri seviyelere taşıyacağız. Yapacağımız özverili çalışmalarla daha güçlü bir Hakkâri Üniversitesi ve daha çok bilinen, tercih edilen bir şehir olma yolunda önemli adımlar atacağımıza inanıyorum.” dedi.
Haber Yazılımı: CM Bilişim