• Hakkari18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari'nin en büyük parkı onarılıyor
21 Temmuz 2024 Pazar 08:11

Hakkari'nin en büyük parkı onarılıyor

Hakkari Belediyesi tarafından kentin en büyük parklarından biri olan Kent Park'ı giriş ve çıkışlara kapatarak, onarım ve bakım çalışması başlattı.

Vali Ali Çelik’in talimatları doğrultusunda kentteki tüm aile ve çocuk oyun parkları yeniden gözden geçirildi. İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapıldıktan sonra halkı hizmetlerle buluşturan Hakkari Belediyesi, yürütülen alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra halkın öneri ve beklentilerini gözeterek sosyal alandaki çalışmalarını da sürdürüyor.

Kentin birçok noktasında yapılan çalışmalarla, şehrin çehresini değiştiren belediye, vatandaşların güzel vakit geçirebileceği ve dinlenebileceği "Kent Park Yaşam Merkezi" de de hummalı bir çalışma başlattı.

Atlılar Caddesi'nde bulunan 8 bin metrekare olarak inşa edilen, bisiklet, koşu ve yürüyüş yolları, paten alanı, oyun grupları, kamelyalar, özel süs havuzları, özel dekoratif aydınlatmalar ile yeşil alanının yer aldığı Kent Park Yaşam Merkezin' de Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı.


iç duvarları boyanan, çocuk oyun gurupları ve kamelyaların bakımdan geçirildiği Kent Park'ta yürüyüş bantları da boyatılarak güzel bir görünüme kavuşturuldu. Onarım çalışmaları nedeniyle iki gün halka kapatılan parkın pazar günü yeniden halkın hizmetine açılacağı belirtildi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, Vali Ali Çelik'in talimatları doğrultusunda  16 ayrı aile ve çocuk oyun parkı yeniden onarıldığını belirttiler.

Yetkililer," Tekser içi parkı, kadın parkı, 15 Temmuz Şehit Parkı, Merzan dört yol parkı, Bağlar parkı, yeni mahalle parkı, şehit Çetin deniz parkı, Mit parkı, Merzan çengiz Topel parkı ve Hisaş parkı çocuk oyun guruplar onarım ve yenileme çalışması ve 3 parkta (Tekser kadın parkı, Hisaş parkı ve Yeni Mahalle parkında) 6’ lı fitness spor aletleri yenilendi.  Parkların genel durum onarımları içinde projeler hazırlanmakta ve işlemlerin devam ediyor” denildi.Hakkari’nin parklarla güzelleştiğini belirten Vatandaşlar ise, Hakkari Valisi ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.2-20240721081352.jpg3-20240721081352.jpg4-841.jpg
 

 

Bu haber toplam 598 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim