• Hakkari20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkarili Minikler Kanka Polisi çok sevdi
17 Eylül 2024 Salı 12:51

Hakkarili Minikler Kanka Polisi çok sevdi

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri öğrencilerle buluştu. Öğrencilere Kanka polis sürprizi yapan Toplum Polisleri çocuklar büyük ilgi gösterdi.

İl Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarda; Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri Şehit Erol Olçok İlk/Ortaokulu Özel Öğretim Sınıfını ziyaret ederek, özel öğrenim gören özel öğrencilerin okul heyecanlarına “Kanka Polisi” ile ortak oldular.

Öğrenciler Polis abileriyle güzel vakit geçirdiklerini belirterek bu güzel etkinlikten dolayı emniyet yetkililerine teşekkür ettiler.

Çocuklarla sohbet eden polisler “İstiyoruz ki çocuklarımız, polis abileriyle ablalarıyla kaynaşsınlar. Bunlardan korkmak yerine tam tersine daha yakın olsun istiyoruz ve bilinçaltlarına bu yerleşsin istiyoruz. Çok sayıda okulda çocuklarla buluştuk.

Bizim toplum destekli olarak asıl hedefimiz, suçu önlemektir. Bu suçu da önlemeyi de toplumun katılımının sağlanması ile yapabiliriz. İşte biz burada temelde çocuklarımıza ileriki yaşlarda suçu önleme adına, polisliğe destek olması için küçük yaşlarda bunu öğretmeye çalışıyoruz” denildi.

hakkari-kanka-polisi-1.jpghakkari-kanka-polisi-2.jpghakkari-kanka-polisi-3.jpg

Bu haber toplam 54 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim