• Hakkari17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari'de 55 kişi yakalandı
16 Temmuz 2024 Salı 14:34

Hakkari'de 55 kişi yakalandı

Hakkari Valisi Ali Çelik, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü ve ilgili birim amirleri ile birlikte Asayiş toplantısı yaptı 7-13 Temmuz tarihleri arasında yaklaşık 55 kişi yakalandı.

Vali Ali Çelik; İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz ve birim amirleri ile birlikte asayiş toplantısı yaptı. Toplantıda 7-13 Temmuz tarihleri arasında meydana gelen olayların bir önceki yılın aynı tarihlerine oranla analizini içeren brifingler incelendi.

Vali Çelik," Hakkari'de 7-13 Temmuz tarihleri arasında meydana gelen olayların bir önceki yılın aynı dönemine oranla; Hırsızlık suçlarının %400 oranında azalmasında, Narkotik suçlarının ortaya çıkartılması için yapılan başarılı operasyonların % 200 oranda artmasında, Kaçakçılık suçlarının ortaya çıkartılması için yapılan başarılı operasyonların %400 oranında artmasında ve dönem içerisinde çeşitli suçlardan aranma kaydı bulunan 55 şahsın yakalanmasında emeği geçen kolluk görevlilerine teşekkür etti.

hakkari-valisi-ali-celik-il-jandarma-komutani-il-emniyet-muduru-ve-ilgili-birim-amirleri-ile-birlikte-asayis-toplantisi-yapti-7-13-temmuz-tarihleri-arasinda-yaklasik-55-kisi-yakalandi.jpg

Bu haber toplam 477 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İHALE İLANLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hakkari Halkın Sesi Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim