




Çukurcalı Öğrenciler Sinemayla Tanışıyor
HABER: SERDAR SEVİ- HALKIN SESİ GAZETESİ
Çukurca Kaymakamlığı ve Çukurca Belediyesi tarafından Ziraat Bankası'nın katkılarıyla hizmete açılan sinema salonuna ilk gün ilçedeki çeşitli okullarındaki öğrencileri konuk oldu. Patlamış mısır eşliğinde animasyon film izleyen öğrenciler doyasıya eğlendi.
Açıklan sinema salonu sayesinde ilçedeki birçok öğrenci, ilk defa sinema ile buluşma imkanı buldu. Sinemayla ilk kez buluşan öğrencilerin merakı ve mutluluğu gözlerden kaçmadı.
İlçede ilk kez açılan sinema salonunu memnuniyetle karşılayan Çukurca ilçe sakinleri başta Çukurca Kaymakamı Temel Ayca olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. İlçelerinin her geçen gün daha da güzelleştiğini ifade eden ilçe sakinleri; Çukurca’nın modern bir ilçe olması için gereken bütün çalışmaların yapılmasını istedi.
Haber Yazılımı: CM Bilişim